viernes, 6 de julio de 2012

La Policia local de Carlet realitza pràctiques de tir



Els agents de la Policia local de Carlet realitzaren el passat 29 de juny pràctiques de tir a fi de reciclar-se professionalment i oferir una major seguretat als veïns. La Llei de Coordinació de Policies els obliga a realitzar estos exercicis dos vegades a l'any. Estes han sigut les primeres pràctiques de 2012 en les quals han participat 17 agents de la plantilla.
D'una banda, 14 agents han realitzat diferents exercicis de tir en modalitats com weaver, isòsceles, tir amb llanterna… D'altra banda, tres agents de la unitat nocturna les han realitzat de nit a fi d'aprofitar les condicions de baixa lluminositat i maximitzar el resultat d'estes pràctiques.
D'esta manera, els policies de Carlet aconseguixen una formació contínua i específica de tots els paràmetres que intervenen en la utilització de les armes de foc.
Les pràctiques han sigut impartides per Alfredo Canet, un oficial de la plantilla de la Policia local de Carlet que té l'habilitació d'instructor de tir des de 1987 i que és professor col·laborador de l'Institut Valencià de Seguretat Pública (IVASP) on impartix cursos sobre esta matèria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario