lunes, 13 de julio de 2015

Cau a Carlet el clan de 'Los Caramulos', dedicat al tràfic d'heroïna



La Policia Nacional va intervindre la setmana passada vora 10.000 euros i mig quilo d’heroïna durant el registre de diverses vivendes de presumptes traficants de droga a Carlet. En esta operació, desenvolupada pel grup IV de la UDICO de València, van ser detingudes quatre persones: un matrimoni, la filla i el gendre, considerats els principals caps del clan de “los Caramulos”, dedicat al tràfic d’heroïna a una escala considerable.

Durant la intervenció policial, desenvolupada de matinada i on participaren també agents del Grup Operatiu Especial de Seguretat (GOES) i de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP), els agents registraren quatre vivendes ubicades al carrer Toledo de Carlet. En una d’elles trobaren una vintena de plantes de marihuana i una plantació en estat embrionari. Va ser en este últim habitatge on trobaren el mig quilo d’heroïna, una quantitat important, tenint en compte el tipus d’estupefaent. Les vivendes estaven comunicades mitjançant passadissos per a facilitar la fugida en cas que fóra necessari.

A més a més, els investigadors trobaren 10.000 euros en metàl·lic, suposadament provinents de la venda de droga, amagats entre els gelats, dins del congelador del frigorífic de la cuina. Els quatre detinguts ja han passat a disposició del Jutjat d’Instrucció Número 3 de Terol, que ha coordinat la investigació des dels inicis. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario