martes, 31 de marzo de 2015

Desmantellen cinc laboratoris de marihuana en un mateix edifici de Carlet



La Guàrdia Civil ha desmantellat set plantacions de marihuana situades en diversos habitatges de les localitats de Carlet, Sumacàrcer i Alberic, i ha detingut huit persones. Els agents han confiscat en els registres més de 800 plantes de marihuana, 700 grams de cogolls, així com divers material per a afavorir el creixement i desenvolupament de les plantes, aparells elèctrics i aires condicionats, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

La Guàrdia Civil venia investigant la possible existència de laboratoris dedicats al cultiu de marihuana en les localitats de Carlet, Sumacárcer i Alberic. Fruit de les recerques, es va poder comprovar que en set domicilis situats a Carlet, Sumacàrcer i Alberic existien laboratoris clandestins de producció de marihuana. De fet, en un mateix edifici de Carlet es trobaven cinc plantacions.


Els detinguts són vuit persones, tots de nacionalitat espanyola, quatre d'elles acusades d'un delicte contra la salut pública (cultiu o elaboració de drogues) i dues de defraudació de fluid elèctric. Les diligències han sigut entregades en els jutjats de Carlet i en el Jutjat d'instrucció número 2 d'Alzira.




No hay comentarios:

Publicar un comentario