domingo, 19 de octubre de 2014

2.000 euros per a entrar a una lluita de gossos a Carlet



Darrere les lluites de gossos hi ha tota una organització i distints tipus de negocis. El més important, el de les apostes. Fonts consultades pel diari Levante assenyalen que només l’entrada a una lluita celebrada a Carlet obliga a pagar 2.000 euros. "Durant els últims dos anys haurien mort una dotzena de gossos a Carlet", asseguren persones que han estat realitzant un seguiment d'aquestes bregues. Així mateix, assenyalen que es tracta d’una espècie de lliga amb diversos graus que té el centre principal al barri de Natzaret, a València.

Des d’una organització animalista asseguren que els organitzadors mantenen sense menjar els gossos perquè l’instint de supervivència provoque una baralla sagnant. Per a mantindre entrenats els gossos que participen en aquestes lluites recorren a cans de races no agressives als que, a més a més, se’ls immobilitza la boca perquè no es puguen defensar i així evitar lesions als altres gossos de lluita.

P.F - Levante EMV

1 comentario:

  1. 12 gossos en Carlet en dos anys? Serà en dos dies xq ací assessinen gossos cada dia pràcticament en els barris de El Cortijo y Villarrubia per pelees de gossos o simplement xq son criminals i no saven fer atra cosa

    ResponderEliminar