miércoles, 5 de febrero de 2014

Benimodo recupera els Premis Literaris Vicent Andrés Estellés



Quinze anys després, Benimodo recupera els Premis Literaris Vicent Andrés Estellés, i amb la d’enguany seran ja dotze les edicions celebrades. Els premis comptaran amb dues modalitats: poesia i narrativa curta, el primer premi tindrà una assignació de 400 euros, 250 per al segon i 150 per al tercer. L’organització estarà a càrrec de l’ajuntament de Benimodo i de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

El concurs està dirigit als alumnes de segon cicle de batxillerat i cicles formatius de la Ribera Alta i Baixa. “Estem buscant un tribunal de nivell perquè examine les obres i hem pensat en personatges tan destacats com Didín Puig o Xavier Hervàs. Tot per seguir retent homenatge a Vicent Andrés Estellés. Benimodo acull tots els anys el Sopar Estelles i part de la seua família seguix residint ací, la qual cosa per a nosaltres és un honor”, explica l’alcalde, Paco Teruel, al diari Levante.

Els Premis Literaris Vicent Andrés Estellés van nàixer el 1987 i arribaren a convertir-se en un referent a la comarca. Ara, 15 anys després de la darrera edició, tornen per a promocionar nous valors literaris valencians i ajudar al foment i l’edició d’obres en la nostra llengua.

No hay comentarios:

Publicar un comentario