miércoles, 16 de octubre de 2013

El Camí Solidari de Víctor Cerdà aplega a Carlet



El Camí Solidari encapçalat pel brigadista forestal d'Imelsa Victor Cerdà ha sigut rebut en l'Ajuntament de Carlet, al seu pas per la localitat, per l'alcaldessa, Mª Ángeles Crespo, el regidor d'Esports, Pau Mendoza, membres de la corporació municipal i els treballadors del consistori.
L'alcaldessa ha entregat al corredor el certificat de l'Ajuntament on ratifica el seu pas pel municipi, aconseguint així complir amb els objectius de l'etapa diària.
La caravana solidària mampresa per Víctor Cerdà, coneguda com a Camí Solidari per les Malalties Rares, està impulsada per Imelsa amb el suport de València, Terra i Mar i la Diputació de València. El brigadista s'ha marcat el repte de recórrer per esta causa 1.800 km passant per 266 pobles de la província de València. Una prova esportiva que va donar inici en la seu de la Diputació de València el passat 17 de setembre i que acaba este dissabte, 19 d'octubre, en la mateixa Diputació de València. La caravana va acompanyada per membres de l'equip CazaRettos que oferixen informació sobre les malalties rares. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario