jueves, 10 de octubre de 2013

Carlet homenatja la Senyera en el 9 d'Octubre



Carlet va festejar ahir el Dia de la Comunitat Valenciana amb un homenatge a la Senyera, principal senyal d'identitat dels valencians, al qual els carletins han rendit hui els majors honors com a símbol i patrimoni inalienable de tot el poble valencià.
Un multitudinari públic ha assistit este matí a l'acte institucional de la baixada de la Senyera des del balcó de l'Ajuntament al so de l'himne nacional i de nou salves d'honor. Una processó cívica ha continuat el festeig per a commemorar l'entrada del rei Jaume I en la ciutat de València en 1238. Enguany, l’encarregada de portar la Senyera ha sigut Maria Josep Ortega, regidora de l’Ajuntament de Carlet pel Bloc-Copromís. En la processó han participat les autoritats municipals, les comissions falleres, la Junta Local Fallera, l'Escola de Dansa de la Fundació Caixa Carlet, tabal i dolçaina i la Banda Unó Musical de Carlet.
La comitiva ha arribat fins al carrer de Jaume I, on l'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, ha realitzat l'ofrena d'una corona de llorer en senyal de respecte i homenatge al rei Jaume I. A continuació, la primera autoritat  dirigí unes paraules als presents. La processó ha continuat el seu itinerari fins a l'Ajuntament on ha tingut lloc la pujada oficial de la Senyera al so de l'himne de València.


No hay comentarios:

Publicar un comentario