miércoles, 19 de junio de 2013

L'associació Tarracosbull recupera a Carlet dos gossos amb signes de maltractament



L'associació de protecció i defensa animal Tarracosbull ha recuperat en només un parell de dies dos gossos de raça potencialment perillosa amb evidents signes de maltractament, localitzats ambdós al barri del Cortijo de Carlet. Un dels cans havia sigut furtat a una casa de camp d'Albalat un parell de setmanes abans i s'ignora la procedència del segon animal, que faltà poc després de la seua recuperació amb evidents símptomes d'haver sigut enverinat.

Este col·lectiu, que acaba d'aplegar a la Ribera en detectar una onada de casos de maltractament de gossos, té previst promoure una manifestació contra este tipus de pràctiques. Fonts de Tarracosbull assenyalen que Duke, gos d'una raça potencialment perillosa, presentava mossegades al coll i les potes fruit d'haver sigut utilitzat en lluites il·legals, però també signes d'haver sigut apallissat, indiquen des de l'associació.

No havien passat ni 24 hores quan divendres una dona que passejava la seua mascota per esta barriada de Carlet es va trobar amb un gos que havia aconseguit bolcar un contenidor de fem al qual havia estat abocat i que, tot i no presentar signes de maltractament, es trobava deshidratat i desnutrit. Voluntaris de Tarracosbull es feren càrrec de l'animal que poc després va morir. Fonts de l'associació explicaren que els veterinaris havien detectat que haviat sigut enverinat abans de ser abocat al contenidor. Des de Tarracosbull assenyalaren que es tracta de dos nous casos que evidencien la celebració de lluites de gossos il·legals en la zona -assenyalen barris perifèrics de l'Alcúdia, Carlet i Alginet i tenen previst convocar una manifestació per a protestar contra el maltractament animal.

Levante-EMV

No hay comentarios:

Publicar un comentario