viernes, 10 de mayo de 2013

Crespo es posa un sou de 40.698 euros



L'alcaldessa de Carlet, María Ángeles Crespo, assumirà en els pròxims dies la retribució que fins ara percebia el regidor Pascual Casp, un dels tres edils alliberats de l'equip de govern, que ahir mateix va presentar la seua renúncia a cobrar la dedicació.
Crespo era l'única alcaldessa dels municipis més poblats de la comarca que no percebia una retribució pel seu treball, des que va abandonar l'escó en el Senat després de les eleccions de novembre de 2011. Segons van assenyalar ahir des de l'equip de govern, la renúncia de Pascual Casp, qui torna al seu anterior lloc de treball després d'una excedència per a dedicar-se a la labor pública, ha sigut voluntària.
Amb la marxa de Casp, que compleix 64 anys, i que es farà efectiva el pròxim 15 de maig segons ha sabut el diari Levante EMV, el nombre de regidors alliberats en l'ajuntament es reduïa a dos. Però no hi haurà estalvi perquè eixe mateix sou, de 40.698 euros bruts a l'any, passarà a cobrar-ho l'alcaldessa, segons l'acord que aprovarà la pròxima sessió plenària de la corporació.
Carlos Alós - Levante EMV

1 comentario:

  1. es una manganta ke no sap com embuchacarse els dines pascual si ke val la pena per alcalde

    ResponderEliminar