martes, 5 de marzo de 2013

Didín Puig guardonada amb el premi Ascensión Chirivella a la Igualtat




L'Associació de Dones Juristes d'Alzira (AJUDA) ha concedit el II Premi d'Ajuda a la Igualtat Ascensión Chirivella Marín a la periodista i escriptora de Benimodo, Didín Puig. El lliurament tindrà lloc el pròxim divendres a les 19.30h a l'Arxiu Municipal d'Alzira.

Didín Puig, valenciana de Benimodo, residí durant molt de temps a París on es formà com a periodista. Al llarg de la seua dilatada vida professional ha treballat i col·laborat en nombrosos llocs, cal destacar la seua llarga activitat a Canal Nou on exercí com a guionista. Didín és una gran amant del valencià i de la cultura i tradicions pròpies i va ser la primera dona en donar classes de llengua al col·legi dels jesuïtes en plena època franquista. Professors com Enric Valor, Carles Salvador i Sanchis Guarner van ser un clar referent en la seua gran estima a la nostra llengua.
El 2010 publicà Vaig a dir-te quatre coses, un dietari on trobem  efemèrides, refranys populars, curiositats, endevinalles i embarbussaments, el llibre va ser escrit juntament amb el periodista Josep Parra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario