jueves, 3 de enero de 2013

Carlet en dansa, nou projecte per a impulsar la dansa clàssica


'Carlet en dansa' és un nou projecte cultural que s'ha creat a Carlet. Esta iniciativa compta amb 50 alumnes entre 3 i 34 anys integrades en cinc grups per edat, grup 1 (3 i 4 anys), grup 2 (4 i 5 anys), grup 3 (6 i 7 anys), grup 4 (11, 12 i 13 anys) i grup 5 (adults).

Les alumnes adquireixen els coneixements de ballet i dansa de la mà de Lara Hernandorena, titulada en Dansa Clàssica pel Conservatori de Dansa de València i pel Reial Conservatori de l'Haia a Holanda. La professora és una ballarina professional que ha treballat en tres grans companyies nacionals i internacionals: Introdans, una companyia holandesa, en la Companyia Nacional de Dansa, dirigida per Nacho Camús, i en el Ballet de Teatres de la Generalitat Valenciana. 

La seua experiència amb reconeguts coreògrafs i ballarins és la seua millor recepta d'ensenyament. De moment encara no s'ha animat cap xic a formar part d'este grup, però se seguirà intentat trencar esta barrera perquè el sector masculí es deixe embolicar per l'encant de la dansa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario