sábado, 30 de junio de 2012

El foc va en augment i revifant pel terme de Carlet

Com forme s'ha fet de nit l'incendi ha revifat en distintes zones del terme de Carlet i s'ha escampat per diferents muntanyes i llomes del terme de Carlet.


Imatges de fa nomes uns instants t


Impressionants fotos de l'incendi que arrassa la zona Matamon i terme de Carlet

FOTOS DE LA ZONA DE L'INCENDI DE MATAMON

Foto de Ximo Ferrer

Foto de Ximo Ferrer

Foto de Ximo Ferrer

Foto de Ximo Ferrer

Foto de Ximo Ferrer
Agraïm a Ximo Ferrer que ens ha autoritzat per a usar les fotos. Zona Matamon i terme de Carlet

El foc aplega a Matamon i a terme de Carlet


FOTOS DE LA ZONA DE MATAMON EN: http://noticiescarlet.blogspot.com.es/2012/06/impressionants-fotos-de-lincendi-que.html


Segons l'agència de noticies EFE el foc avança de Tous cap al terme de Carlet.
Diversos veïns informen per les xarxes socials que el foc ja ha aplegat a bona part de Matamon i fins i tot al cim de la muntanya. Informen també alguns ciutadans que l'incendi podria estar també diverses zones del terme de Carlet com la zona del Tislar i de la Parra. La Guàrdia Civil ha desallotjat les casetes de la zona del Corral del Rector, el Corral del Pansero, la Casa Blanca el Pi de la Cabra i altres a mode de prevenció i sobretot per la gran quantitat de fum que hi havia.




Foto de la zona de Matamon

viernes, 29 de junio de 2012

El foc avança cap als termes de Llombai i Catadau




Una negligència de dos treballadors que estaven instal·lant unes plaques solars en una parcel·la privada va causar l'incendi que ha calcinat ja entre 4.000 i 5.000 hectàrees de massa forestal en els termes de Cortes de Pallars, Dosaigües, Torís, Macastre, Yátova i Real de Montroi.
Una espurna de la radial va prendre la muntanya davant la desesperació dels dos operaris. 

Un d'ells va ser la primera persona que va cridar al telèfon d'emergències 112 per alertar del foc. L'home estava molt nerviós i va informar immediatament de la situació del focus de l'incendi en el paratge de la Vinyes en el terme de Cortes de Pallás.
Minuts després va arribar una patrulla del Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil. Els agents van identificar als dos treballadors després de comprovar la seua acció negligent, ja que està prohibit en aquestes dates utilitzar radials o altres eines similars a menys de 500 metres de distància de la massa forestal.


El foc està obligant a desallotjar algunes urbanitzacions de Macastre o Torís després que ahir ja hagueren de ser evacuats tres nuclis de població propers (Dosaigües i els llogarets L'Or i Otonel). Passat el migdia s'han desallotjat entorn de 20 habitatges de la urbanització Camarotges, a Real de Montroi, d'on han hagut d'evacuar a diversos cavalls. Tant els veïns de Camarrotges com els de Balconada de Montroi estan queixant-se de l'absència de mitjans d'extinció tant terrestres com aeris, mentre les flames ja voregen els seus xalets. Fins i tot els propis veïns estan refrescant els voltants de les seues cases amb les seues pròpies mànegues. El foc avança en estos moments cap als termes de Llombai i Catadau.



Pantalla gegant per a vore la final de l'Eurocopa


Diumenge els festers de Carlet 2012 organitzen una pantalla gegant al Giner per a vore la final de l'Eurocopa entre Espanya i Itàlia. L'entrada serà a partir de les 20h. Porteu l'entrepà i a la Sala podreu adquirir la beguda. 





La carletina Carla Vega aconseguix la medalla d'or en els Jocs del Mediterrani


La carletina Carla Vega Navasquillo ha aconseguit la medalla d’or en l’última jornada dels Jocs del Mediterrani de Gimnàstica Rítmica que es van celebrar a Sueca. Ja en la segona jornada obtingué un primer lloc al pòdium en la categoria benjamí individual.
Esta ha sigut la primera competició en què ha participat esta jove de 8 anys davall la supervisió de la seua entrenadora Coral Cortés.
La carletina ha disputat el campionat formant part del Club de Gimnàstica Rítmica de Guadassuar, però a partir de setembre entrarà a formar part del Club de Gimnàstica Rítmica Ciutat de Carlet que s’està constituint

martes, 26 de junio de 2012

Escola de Música de la Unió Musical de Carlet: FASOLET (4-7 anys)


El pròxim curs es posarà en marxa el sistema d'iniciació musical FASOLET per a xiquets d'entre 4 i 7 anys a l’escola de música de la Unió Musical de Carlet.  
Tots els pares interessats poden posar-se en contacte amb l’escola de música de la Unió Musical perquè els informen.
Av Caixa d'Estalvis, 3
96.299.38.49


CC.OO denuncia el tancament per les vesprades dels Centres de Salut de la Ribera durant l’estiu


Comunicat enviat per CC.OO.

El sindicat CC.OO. vol denunciar públicament el tancament per les vesprades dels Centres Sanitaris de la comarca des de l’1 de Juliol al 30 de Setembre de 2012. Tots els Centres de Salut i Consultoris de La Ribera estaran tancats de 15h a 8h i només es prestarà atenció urgent a la població en els Punts d’Atenció Continuada.

Tota l’atenció sanitària ordinària i programada es concentrarà de matí, en menys personal ja que els mesos de Juliol, Agost i Setembre són el període de vacances dels professionals que treballen als centres. Des del nostre punt de vista no té cap justificació ja que encara que la població estiga de vacances, molta gent es queda a les urbanitzacions i a les platges de la comarca i a més a més perquè som una zona costera i en estiu tenim un augment de població d’altres comunitats que venen a les nostres costes a passar l’estiu.

A esta situació cal afegir la disminució progressiva de la plantilla que s’ha produït en els últims anys, que està ocasionant una massificació de les consultes i de l’assistència sanitària en general per falta de personal.

Per altra banda està canviat el sistema de derivar als pacients des de l’A. Primària a l’A. Especialitzada. Fins ara els Metges de Capçalera podrien enviar directament als pacients a una consulta d’Especialista. En este moment el Metge de Capçalera fa la petició i és el Coordinador de les Especialitats el que decideix quin és el pacient que requereix Atenció Especialitzada, i li dóna la cita, i quin ha de continuar essent atés pel seu Metge de capçalera, ignorant la petició de consulta que este ha realitzat, per la qual cosa, les citacions ja no es donen des dels Serveis de Cita Prèvia dels centres, sinó des de l’Hospital de La Ribera directament. Hi ha especialitats que tenen les agendes tancades (Nefrologia, Neurologia…), altres que tenen més de 3 mesos d’espera ( Oftalmologia, Otorrinolaringologia, Urologia…).

També hem detectat una disminució progressiva de la substitució del personal, que ha passat del 61,37% en l’any 2010 al 40,01% en 2012. On més ha disminuït el percentatge ha sigut en A Primària que va ser en 2010 del 64% i en 2012 36,74%. Esta falta de personal en els Centres d’A. Primària va a ocasionar que es deteriore l’atenció sanitària a la població progressivament, perquè es van a massificar les consultes així com el servei d’urgències de l’hospital, a l'estar saturades les consultes ordinàries dels centres de salut.
La forma de millorar la salut a la població és tindre una Atenció Primària de qualitat, si li restem recursos humans a la sanitat bàsica, no podrem dedicar-nos a promocionar hàbits saludables o a previndre malaties, només podrem ocupar-nos de les persones malaltes.

Des de CC.OO. volem demanar-li a la Conselleria de Sanitat i a la Empresa que gestiona la Sanitat en el Departament de Salut de La Ribera que no abandone un servei tan bàsic com la Sanitat pública i dedique els recursos humans i econòmics suficients per donar una assistència sanitària de 
qualitat, perquè la Sanitat no pot ser un negoci, és un servei a la població i una inversió en qualitat de vida.

Comunicat de CC.OO.

lunes, 25 de junio de 2012

Una experiència d'estiu per al teus fills: el campament dels Juniors


El Juniors de Carlet oferixen la possibilitat d'apuntar-se al campament d'enguay a tot aquell xiquet/a del poble que vulga passar 15 dies envoltat de natura, amics i bones experiències.

Més informació: 25, 26 i 27 de juny  de 19.00 a 21.00h a les Casetes dels Mestres (darrere del col·legi Juan Vicente Mora)



MC Mutual premia tres estudiants de l'IES 9 d'Octubre



MC MUTUAL ha premiat tres estudiants de l'IES 9 d'Octubre de Carlet, Laura Bru Pardo, Andrea Puchades Gallart i Laura Calataiud Hortes. El centre de secundària va acollir el dia 21 de juny l'acte de lliurament del Premi MC MUTUAL 28 d'abril, un certamen que commemora el Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball i que estimula en els estudiants perquè interioritzen la prevenció com alguna cosa natural i fomentar conductes freturoses de risc. 




Una part d'aquest concurs està dirigida a estudiants, concretament les categories de redacció i fotografia.
En la categoria de fotografia, el primer premi ha recaigut en Laura Bru i el segon premi en Andrea Puchades. Mª Carmen Escoms va rebre un accésit en aquesta modalitat. En la categoria de redacció el primer premi ha sigut para Laura Calatayud i un accésit per a Laura Bru.

Carlet celebra el II Campionat de ping-pong


La paraula ping-pong és sinònim a Carlet de qualitat esportiva. A pesar que s'ha creat recentment a la ciutat el Club Tenis Taula Carlet, l'activitat és constant i permanent. Entrenen dos vegades per setmana i en tan poc de temps ja han organitzat dos campionats amb un satisfactori grau de participació.
El Poliesportiu municipal va acollir dissabte el II Campionat de ping-pong Ciutat de Carlet. La competició va comptar amb dos modalitats, una interescolar i una altra lliure. La interescolar es va disputar al matí i va comptar amb la participació de 16 estudiants dels IES Eduardo Primo i 9 d'Octubre. Xavi Petit va ser el guanyador individual del campionat.
En la competició lliure es van disputar els trofeus 25 jugadors de tenis de taula. El primer premi va ser per a Ricardo Peña, el segon per a Aitor Navasquillo i el tercer per a Bernardo Martínez. La regidora d'Educació, Laura Sáez, va acompanyar el club en la celebració del campionat i va ser l'encarregada de realitzar l'entrega de trofeus als guanyadors.


jueves, 21 de junio de 2012

Compromís denuncia l’estat en què es troba el monòlit de la Pl. Joan Fuster a Carlet i demana la seua recuperació



El Grup Municipal Bloc-Compromís vol denunciar públicament l’estat d’abandó en què es troba la ceràmica en memòria de l’assagista Joan Fuster. En un comunicat, Bloc-Compromís “lamenta profundament el maltracte que rep per part de l’equip de govern de l’Ajuntament, comandat pel PP, el monòlit en memòria del gran escriptor de Sueca,  sense netejar ni reparar des de fa molts anys, i demana a l’alcaldia que el restaure i restituïsca la ceràmica original obra del mestre artesà Xavier Claür”.


D’altra banda, els regidors del Grup Municipal Bloc-Compromís de Carlet celebraran demà dijous, dia del 20è aniversari de la mort de Fuster, un acte senzill d’homenatge i reconeixement al gran escriptor valencià, en el cinquantenari també de la publicació del llibre Nosaltres els Valencians. L’acte tindrà lloc en la mateixa plaça de Joan Fuster a les 20.30 hores.

Donació de sang dijous 21 de juny

HUI DONACIÓ DE SANG A CARLET:
SALÓ GINER DE 17H A 21H


martes, 19 de junio de 2012

Usuaris de la residència de Carlet es queixen de la baixa qualitat del menjar

L'alcaldessa Maria Ángeles Crespo en una visita ahir al centre

Les queixes per la qualitat del menjar que serveix la residència de majors de Carlet han tornat a aparéixer novament. Diversos interns han relatat al diari Levante-EMV que els menús que ofereix el centre públic, en la seua opinió, deixen molt que desitjar.

Els interns asseguren que s’ha tornat a la situació anterior. És a dir, admeten que hi va haver una certa millora quan fa un any i mig es millorà el menjar per les innumerables crítiques que llançava la junta d’usuaris."Molts dels interns completen les menjades a base de llandes que adquerixen als supermercats, asegura un dels usuaris. "El que reclamem és que algú de Benestar Social passe per la residència i es faça una altra vegada una inspecció sobre el menjar", assenyalen. 

A la residència també vinculen la baixada en la qualitat del menú amb les retallades imposades per part de la Generalitat Valenciana a totes les conselleries a més de les dificultats de pagamant a les empreses que gestionen aquests serveis. A l’octubre de 2010 ja es va produir una denuncia per la mala qualitat del servei que emití la junta d’usuaris i aprovaren els sindicats. En uns mesos després, el centre expulà al que era fins aleshores president de la junta d’usuaris, Luis Aparisi, encara que la polèmica es perllongà uns quants mesos, també s’emportà per davant al director del centre, a qui Benestar Social apartà de la direcció del centre púbic. El sindicat CSIF i UGT s’han sumat a la queixa dels residents i asseguren que el menjar és de molt baixa qualitat i que fins i tot l’adjudicataria del servei ha aplegat a comprar productes congelats i menjars envasats a punt de caducar per a estalviar-se despeses i guanyar diners extra

Font diari Levante - EMV 

La Falla El Vidre organitza les 24 hores de futbol sala




La Falla El Vidre de Carlet ha celebrat aquest cap de setmana les 24 hores de Futbol Sala. La competició es va disputar al Poliesportiu Municipal amb la participació de 18 equips.

L'equip Bar La Teullà d'Albalat de la Ribera es va proclamar campió després de disputar la final en la qual es van imposar per 7-0. El primer lloc va estar gratificat amb 800 euros. En segon lloc es va classificar l'equip Mapfre de Carlet que va obtenir un premi de 400 euros i el tercer classificat va ser l'equip GPS-Cortipal, també de Carlet, que va ser guardonat amb 150 euros. El lliurament de premis va estar presidida pel regidor d'Esports, Pau Mendoza, el president de la falla El Vidre, Álvaro Morales i les falleres majors, Sandra Zálvez i Líbia García-Prieto.

La diputada de Compromís Mònica Oltra assistí divendres a Carlet a un acte sobre sanitat



Sota el títol “Per què juguen amb la nostra salut?” més de 150 persones van participar en l’acte organitzat per Bloc-Compromís de Carlet, dins de la campanya per demanar el restabliment del servei d’urgències del centre de salut de Carlet, que s’ha vist considerablement mermat des de fa uns mesos.
La portaveu de Compromís a l’ajuntament de Carlet, Maria Josep Ortega,  va informar de les més de 2000 firmes en protesta per la situació de les urgències, replegades pel Bloc-Compromís de Carlet i l’Associació de Veïns de Llombai, que seran canalitzades a través de la portaveu de Compromís a les Corts Mónica Oltra.  Ortega va recordar que “fa cinc anys es va fer “amb bombo i platerets” la inauguració del centre de salut integrada, amb un  “punt  d’atenció continuada” (urgències 24 hores) que anava a ser el no va más, quan el que ha passat realment és que han suprimit el que més falta fa, els metges i els infermers per a les urgències”.
Per part de la Plataforma en Defensa i Millora de la Sanitat Pública ValencianaRafael Muñoz va fer una explicació detallada de com s’està aprofitant la crisi per tal de dur a terme “una reordenació molt greu segons els models neoliberals que estan deixant buit l’estat de benestar”. Per la seua banda,Pedro Duran, metge de l’Hospital de la Ribera i representant del SIMAP, va revelar que els directius de l’hospital els neguen sistemàticament la informació sobre les queixes dels usuaris del centre, “amb la qual cosa s’està produint unaocultació de les dades que, junt a la propaganda contínua de l’hospital, fa que la imatge que es projecta del centre estiga molt allunyada de la percepció real que en tenen els usuaris”. Duran va comentar també que “no és cert que la privatització de la sanitat pública siga rendible tampoc econòmicament, sinó més bé al contrari, com es pot observar amb totes les dades de què disposem i l’enorme increment dels diners que la Generalitat desvia a Ribera Salut des de la inauguració de l’Hospital de la Ribera”.
La diputada Mònica Oltra va afirmar que “el que estem vivint no és una crisi sinó una estafa a gran escala”. Oltra va afirmar que “els dogmes neoliberals lluny de funcionar ens esten afonant cada vegada més, només funcionen perquè els rics es facen molt més rics encara”. En este context va assenyalar que “actualment, després d’haver arrassat amb l’urbanisme, haver-se lucrat amb els grans esdeveniments i haver muntat negocis espectaculars amb els residus, els grans voltors han girat els seus ulls per a fer-se amb el botí de la sanitat, amb la connivència del PP que governa la Generalitat, que no per casualitat  fa uns mesos va anunciar una privatització de tota la sanitat pública.”
L’acte va finalitzar amb interessants aportacions del públic assistent, entre els quals diversos metges i personal vinculat al món de la sanitat que van remarcar la gravetat de la situació de la sanitat valenciana i la responsabilitat del PP per haver-la arruïnada amb una gestió desastrosa.

La directora general de Majors assistix a la celebració del XXIX Aniversari de la Residència de la Tercera Edat



La directora general d'Acció Social i Majors, Pilar Albert, l'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, la regidora de Benestar Social, Manuela Redondo, i l'edil d'Educació, Laura Sáez, van assistir divendres a la celebració del XXIX Aniversari de la Residència de la Tercera Edat de Carlet. En la residència van poder visitar una exposició de treballs manuals realitzats pels residents.

També van tindre ocasió de visitar el Centre de Dia per a persones majors amb dependència d'IVADIS ubicat en el complex residencial i que complix el seu IV Aniversari.

Així mateix, també van presenciar una demostració del projecte Cyrano, una iniciativa duta a terme per alumnes de l'IES 9 d'Octubre consistent a aplicar la domòtica en les habitacions de persones tetraplègiques o amb algun tipus de discapacitat amb la finalitat de proporcionar-los certa autonomia.

La celebració va finalitzar amb un dinar d'autoritats, familiars, residents i personal de la Residència i del Centre de Dia

lunes, 18 de junio de 2012

Un centenar de ciclistes de Carlet recorren la ruta Bernardina

Un centenar de ciclistes van participar ahir en la I Volta Cicloturística Són Elles Carlet en la qual van realitzar la Ruta Bernardina que unix Carlet amb Alzira. Xiquets, adolescents i majors no van voler perdre's esta cita esportiva. 

El grup de ciclisme femení de Carlet ‘Penya BTT Són Elles' va organitzar esta travessia que va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, el regidor d'Esports, Pau Mendoza, i l'edil de Cultura, Leo Hernández. També van vindre dos ciclistes des de Madrid i un altre des d'Alacant per a realitzar la ruta que rememora el naixement, vida i martiri dels sants patrons Bernat, Maria i Gràcia.

Les xiques de la Penya BTT Són Elles van aprofitar la cita per a estrenar un nou equipatge en què dominen els colors verd, morat i blanc. Els més de 100 participants es van concentrar a les 8.30 hores en l'ermita de Sant Bernat, lloc d'inici de la Ruta Bernardina. La no excessiva calor de diumenge va fer més suportable la realització dels 15 quilòmetres del recorregut.

La comitiva va arribar fins a l'ermita de Sant Bernat a Alzira, al costat de la pileta del Martiri, on van ser rebuts pel president de la Pontifícia Arxiconfraria dels Sants Patrons d'Alzira, José Palacios. En el paratge van tindre oportunitat d'esmorzar, descansar i recuperar forces per a la tornada.


viernes, 15 de junio de 2012

1.185 rebuts de l'IBI Urbana 2012 rebran una bonificació del 3%





La iniciativa municipal de bonificar el 3 % del rebut de l'IBI Urbana 2012 ha sigut tot un èxit. En total, 1.185 rebuts s'han acollit a aquesta rebaixa fiscal que ha permés els veïns estalviar-se 13.403 euros.



L'Ajuntament de Carlet emetrà al cobrament el pròxim 20 de juny de tots aquells rebuts de l'IBI Urbana que van sol·licitar de forma voluntària el pagament anticipat per a poder-se acollir a la bonificació del 3 %. En aquest període de cobrament extraordinari, l'Ajuntament recaptarà 433.374 euros.

 Amb aquesta iniciativa, la Corporació municipal pretén atenuar la càrrega fiscal als ciutadans en aquests temps d'adversitat econòmica i ajudar les economies familiars.

Amb el descompte del 3 % s'ha incentivat el veí i se li ha generat un rèdit que li beneficiarà en aquests moments de crisi. 

La resta de rebuts que no han sol·licitat el cobrament anticipat, podran realitzar el pagament durant el termini voluntari durant tres mesos, concretament entre el 15 de setembre i el 15 de desembre. Els rebuts domiciliats es cobraran aproximadament un mes després de l'obertura del període de pagament voluntari.



L'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, ha manifestat la seua satisfacció pel gran acolliment que ha tingut aquesta proposta econòmica que va realitzar l'Ajuntament amb l'única fi d'afavorir, ajudar i recolzar les economies domèstiques. “Espere que el pròxim any s'acullen a aquesta iniciativa moltes més persones. Una vegada més l'equip de govern de l'Ajuntament de Carlet està al costat dels veïns per a beneficiar-los en la seua economia. D'aquesta manera responem enfront de les acusacions del grup municipal Bloc-Compromís que ens acusa d'afany recaptatori”.

La regidora del Bloc-Compromís, Maria Josep Ortega, ha manifestat que “Ens alegrem que molts veïns de Carlet s’hagen acollit a aquesta subvenció que ja va tindre el nostre suport en el moment, no obstant, lamentem que l’alcaldia no acceptara la proposta del Bloc-Compromís on demanàvem una bonificació del 5%, així com el fraccionament i ajornament de qualsevol import a qui ho demanara i el PP es negà a acceptar-ho.”. Ortega ha afegit també que “aprofitem per demanar novament una revisió cadastral a la baixa ja que estem pagant uns valors un 30% més cars dels  actuals i el PP s’ha negat repetidament a aquesta petició pel seu afany recaptatori”.

La Devesa oferirà un cicle formatiu d'animació i activitat esportiva




El pròxim curs el col·legi bilingüe La Devesa de Carlet oferirà un cicle formatiu de Grau Superior d'animació i activitats físiques i esportives, sent l'únic centre de la Ribera que ho impartirà actualment. El centre de Carlet ofereix una formació completa, donant la possibilitat al seu alumnat d'obtenir a més de la titulació, certificats en els seus coneixements tant en idiomes amb el títol del Cambridge, com en noves tecnologies amb Microsoft Office Specialist.

Ls pràctiques del cicle pioner en la comarca es podran realitzar en dferents empreses, a més dels col·legis i instal·lacions esportives del rup Sorolla, organització a la qual pertany el centre, i en finalitzar els estudis s'entrara a formar part de la Borsa de Treball de Grup Sorolla.

El col·legi bilingüe La Devesa, compta amb unes àmplies instal·lacions envoltades de naturalesa, en les quals l'alumnat gaudeix cada dia en els seus moments d'oci i descans. La distribució de l'aulari en plantes diferenciades per edats amb amplis passadissos, facilita un ambient tranquil i acollidor. Al mateix temps les instal·lacions esportives amb una piscina coberta semiolímpica i el pavelló poliesportiu permeten a l'alumnat la pràctica de diferents esports.

A partir del curs que ve en elles entrenara l'escola de futbol externa de la Fundació València CF. A més, aquest centre és referent en la utilització d'aplicacions TICS i disposa de pissarres digitals interactives amb connexió a Internet en totes les seues aules, unint-se aquest curs al programa d'Escoles Innovadores de Microsoft en la categoria de 'Pathfinder', pel seu treball dirigit a transformar el model educatiu actual i preparar al seu alumnat per a l'èxit en el segle XXI.

jueves, 14 de junio de 2012

La Falla El Vidre Carlet organitza les 24h de Futbol Sala

La comissió de la falla El Vidre organitza les 24h de Futbol Sala que tindran lloc els dies 15 i 16 de junt de 2012.
1r   premi 1.000€ + trofeu
2n  premi  500€   + trofeu
3r   premi 150€    + trofeu
4t   premi 150€    + trofeu


miércoles, 13 de junio de 2012

El Bloc-Compromís demana la supressió del telèfon 902 i el canvi per un gratuït



El Bloc-Compromís Carlet demana la supressió del telèfon 902 i el canvi per un gratuït.
El grup municipal del Bloc-Compromís ha presentat hui un escrit dirigit a l’alcaldia on ha demanat la supressió immediata de la línia de telèfon de pagament 902 i la substitució per una línia 900 que seria totalment gratuïta per als usuaris. Amb la línia 900 el servei tindria idèntiques característiques i els ciutadants podrien telefonar a la policia sense haver de gastar-se diners.
La portaveu del grup municipal Maria Josep Ortega ha demanat també que no es deixe de publicitar el telèfon fix utilitzat fins ara (96.253.06.50) ja que ambdós línies estaran en funcionament. No obstant l’equip de govern ha decidit retolar únicament els cotxes patrulla de la policia amb el número 902 així com en la publicitat del diari Ciutat de Carlet que sols apareix el telèfon de pagament.
La portaveu del Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Carlet ha manifestat que “esperem que l’equip de govern recapacite sobre aquesta decisió, ja que telefonar a la policia hauria de ser un servei totalment gratuït i accessible a tots i més en els dfícils temps de crisi econòmica que estem patint”.