martes, 13 de noviembre de 2012

L'Ajuntament de Carlet apuja l'Impost sobre Activitats Econòmiques


El pròxim Ple Ordinari de l’Ajuntament de Carlet, que tindrà lloc demà dimecres 14 de novembre, modificarà l’article 2 de l’Ordenança fiscal reguladora de l’Impost sobre Activitats Econòmiques en els següent termes: Sobre les quotes modificades per l’aplicació del coeficient de ponderació s’aplicarà l’escala de coeficients que pondera la situació física del local dins del terme municipal atenent a la categoria de carrer en què s’ubique: coeficient 2 (primera categoria) i coeficient 1,5 (segona categoria). A partir del pròxim any, les empreses que facturen més d’un milió voran incrementat este impost en un 100% o en un 50% depenent de la seua zona d’ubicació.

Tindran la categoria de primera els següents carrers del sòl urbà residencial c/ Enginyer Balaguer, Plaça del Convent i de la Vila, c/ Bosch Marin, c/ Assumpció de Nostra Senyora i avinguda Bolero de Carlet (que s’incrementarà un 100 %). Tindran categoria de segona la resta de carrers del sòl urbà residencial no esmentades anteriorment (que augmentarà un 50 %). Esta modificació entrarà en vigor el dia de la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Provincia i començarà a aplicar-se a partir de l’1 de gener de 2013.

D’altra banda, el Plenari també aprovarà demà l’ordenança fiscal reguladora de les taxes per instal·lació i funcionament de caixers automàtics amb accés directe des de la via pública. La modificació suposarà un increment de taxes i les entidades bancàries passaran a pagar de 450 a 1.000 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario