miércoles, 14 de noviembre de 2012

Els Coixos premiats en els CRM Ribera del Xúquer


El Casal Multiusos de Sueca va reunir, divendres passat a una gran quantitat d'atletes, tots ells participants en les carreres populars. La causa era la celebració de la Gala Final del II Circuit de Carreres Populars “CRM-RIBERA DE XÚQUER”. L'acte va estar coordinat pels membres de l'Associació Cultural i Esportiva Circuit Ribera del Xúquer, presidida per Pepe Casaudoumecq, i va estar presentat per Aída Ginestar, padrina d'esta Gala de lliurament de premis. 

Els premis als guanyadors del II Circuit “CRM-Ribera del Xúquer” van ser lliurats per Casaudoumecq i els representants de les entitats públiques assistents a l'acte. El guanyador absolut, per segon any consecutiu, va ser Vicent Gimeno, del C.D. Runnerwold; en segon lloc va quedar Jorge Tomás Marco, independent; i, tercer, Francisco Javier Mendoza, del C.A. Els Coixos. En categoria femenina, la guanyadora absoluta va ser Carmen Martínez, del Club de Córrer Tortuga d'Algemesí; segona, Mª Carmen Abril, independent; i, tercera, Irene Palomares, del C.A. L'Alcúdia. En la Categoria Veterana “A” Masculina: primer, Vicent Gimeno, del Runnersworld; segon, Francisco José Machí, del C. c. Tortuga; i tercer Rafael Arbona, independent. En la Categoria Veterana “A” Femenina: primera, Carmen Martínez, del C. c. Tortuga; segona, Mª Carmen Abril, independent; i tercera Núria Roig, independent. En la Categoria Veterana “B” Masculina: primer, Jorge Tomás Marco; segon, Vicente Jordán, del C.A. La Rabosa; i tercer Manolo Bono, de Recreatius Saet. En la Categoria “B” Femenina: primera, Mª Paz Lozano, del C. c. Tortuga; segona, Conchín Barberá, del C.A. Els Coixos de Carlet; i tercera, María Dolores Inglada, del C.A. Corbera. En la Categoria “C” Masculina: primer, Jose María Villar, del C. c. Tortuga; segon, Manuel Pedrer, independent; i tercer, José Antonio Chust, del Club La Polseguera, d'Alcàntera de Xúquer. En la Categoria “C” Femenina: primera, Adelaida Pau, del C.A. Alzira; segona, Àngels Bernal, del C. c. Peus Quets; i tercera, Mª Carmen García, independent. En la Categoria Sènior Masculina: primer, Francisco Javier Mendoza, C.A. Els Coixos; segon, Adelino *Pastrana, C.A. L'Alcúdia; i tercer, Fernando Giménez, de la Universitat Politècnica. En la Categoria Sènior Femenina: primera, Irene Palomares, C.A. L'Alcúdia; segona, Lourdes Sarrió, de la S.D. Cent Peus; i tercera, Verónica Alamar, C.D. Pronadores. En la Categoria Junior Masculina: primer, Óscar Peris Rubio, del C.A. La Ribera; segon, Joseph Peris Vicedo del C.A. Corbera.

Els premis als clubs més nombrosos van ser para, en primer lloc, el C.A. Els Coixos, de Carlet; segons, C. c. Tortugues, d'Algemesí; i tercers, C.Atl. L'Alcúdia. També es va lliurar un trofeu commemoratiu al Club de Córrer Peus Quets que, aquest any, ha celebrat el seu 25 Volta a Peu a Sueca. Va recollir el guardó el seu president, Ramón Moncho. Així mateix, es va lliurar també un trofeu commemoratiu als corredors que han completat les catorze proves del Circuit. A continuació, tots els participants que han completat nou de les catorze carreres, un total de 260 corredors, van rebre també un obsequi per part de l'organització. També va col·laborar en aquesta Gala l'empresa suecana Xocolates Menges.

Per finalitzar, tots els assistents van poder gaudir d'una degustació de productes típics dels municipis que han participat enguany en el II Circuit “CRM-RIBERA DE XÚQUER”: Alzira, Sueca, Alginet, Antella, Carlet, Alcàntera de Xúquer, Gavarda, Riola, Sumacàrcer, Torís, L'Alcúdia, Algemesí, Mareny de Barraquetes i Manuel. L'opinió dels presents va ser unànime quant a “la gran festa que es va celebrar en Sueca honor a l'atletisme popular, en un lloc extraordinari i amb una gran assistència i acceptació”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario