domingo, 4 de noviembre de 2012

216 ciclistes han participat hui en el XII Torneig Ciutat de Carlet de Ciclocròs


El XII Torneig Ciutat de Carlet que s'ha disputat hui a la nostra ciutat ha comptat amb una participació de 216 ciclistes, un any més, el VeloClub Carlet s'ha esforçat perquè tot eixira sobre rodes en esta dotzena edició, que, a més a més, és també prova puntuable per la Challenge de la Comunitat Valenciana. 

Les carletines Eva Valero i Maria Valero han tornat a encapçalar els millors resultats en Ciclocròs i esta vegada a casa. En la modalitat Feminas Junior Èlit: El primer lloc ha sigut per a Eva Valero (Equip Ferrer Bikes) que ha fet una marca de 00:45:40 min i Maria Valero, segona classificada en la seua categoria (Equip Soulbike CC) ha aconseguit arribar a la meta en 00:47:09 minuts. En el Torneig de hui també han participat diversos carletins així com l'equip local Big Bikes - Mapfre Carlet. Daniel Guerrero ha sigut el dominador de la carrera Èlit en la segona prova puntuable de la Challenge de Ciclocròs CV-Memorial Momparler, afermant així després de la segona puntuable el seu lideratge en la Challenge de l'especialitat hivernal.  

El circuit d'aproximadament 2700 metres es desenvolupava en les instal·lacions esportives municipals, un circuit tècnic, amb zona de gespa, grava, puja-baixes, obstacles... un recorregut al que s'han enfrontat totes les categories, des d'escoles (amb un traçat alguna cosa menor) fins als màster. En la carrera de la categoria reina, els Èlit, des del començament de la prova, Dani Guerrero va tornar a posar de manifest la seua intenció d'adjudicar-se la victòria. Pràcticament des dels primers metres ha arrancat amb força i ha anat acumulant avantatge sobre el duo compost pel sub-23 José Manuel Ribera i per Óscar Perales. En la resta de categories, moltes ganes i molt bona qualitat. Pablo Pérez, Eva Valero, Raúl Rico, Marina Cirerer, Raúl Ballester, Javier Avellaneda, Miguel Lloret, Álvaro Jorques i Miguel Solera, van anar els vencedors de les diferents carreres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario