lunes, 1 de octubre de 2012

El carletí Javier Colomer guanyador de la Volta a Peu a Sueca

Vora 800 atletes participaren, dissabte passat, en la Volta a Peu ‘Ciutat de Sueca’. L’oratge va donar una treva i la prova, que enguany complia 25 edicions, pogué disputar-se sense cap problema.

En xics, el més ràpid fou Javier Colomer, del Club Atletisme Els Coixos de Carlet, que es va imposar amb un temps de 33 minuts i 55 segons, a una mitjana de 3’24” el quilòmetre. El podi el completaren Tomas Pla, del Runnersworld Alzira, i Miguel Ángel Plaza, del Cárnicas Serrano. En la vessant femenina Núria Castells va invertir 40 minuts i 47 segons en cobrir els 10 quilòmetres de recorregut, imposant-se a la independent Carmen Martínez en un apretat esprint final.

El Club de Córrer Peus Quets va dissenyar un recorregut molt atractiu, amb quatre quilòmetres que discorrien per un traçat urbà i altres quatre pel cordó del riu Xúquer. El Club tancà ahir diumenge la seua Setmana Esportiva i Cultural, promoguda per commemorar el 25é aniversari de l’entitat.
Font: Suheca.com