domingo, 26 de agosto de 2012

Es venen tovalles de la Residència de Carlet a un mercat de Múrcia


Centenars de tovalles serigrafiades amb el nom de la Residència Mixta de tercera edat de Carlet i de diversos hospitals valencians es comercialitzaven ahir a un mercat ambulant de Múrcia, segons ha pogut comprovar el periòdic Levante-EMV. 

Les tovalles, que es venen per només un euro, es troben en perfecte estat sense que la Conselleria de Sanitat valenciana poguera aclarir el seu origen.
El mercadet que se celebrara cada dijous al barri de la Fama de Múrcia, una paradeta de venda ambulant apareixia ahir envoltada de nombroses piles de tovalles grans procedents de distints hospitals i residències que s’ofertaven cada unitat pel mòdic preu d’un euro. L’origen de la majoria de les tovalloles provenia de centres sanitaris de la Comunitat Valenciana i suscitaren la curiositat dels clients del mercat ambulant, que res té a vore amb els hospitals.
En les tovalles es podia apreciar sense problema el nom i el logotip dels distints serveis autonòmics de salut com l’Hospital General Universitari, la  residència mixta de Carlet i l’antic hospital Sant Joan de Déu.
Segons explica l’ama de la paradeta al periòdic Levante, l’empresa que proveeix als centres produí fa uns dies un excés de material que, més tard, li va ser venut a ella. A més a més, comentà que era la primera vegada que posava a la venda aquest tipus de producte i que la gent estava comprant-lo sense por. “És legal, les tovalles són noves i el material és bo perquè està preparat per a moltes rentades a altes temperatures”, va assegurar.
Lluny del que poguera paréixer i a pesar de la sorpresa dels veïns al trobar el material d’hospital al mercat, en un curt espai de temps molts dels que s’acostaren a la paradeta per a comprovar la qualitat de les tovalles en compraren algunes. La Conselleria de Sanitat assegurà, a preguntes del diari Levante, no tindre coneixement algun d’aquest assumpte. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario